Privacy Policy

‘transformatie studio niko hendrickx’ hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens bij het gebruik van onze website. Ik zal uw persoonsgegevens dan ook uitsluitend verwerken in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 over de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en over het vrije verkeer van die gegevens (hierna de “GDPR”) en andere relevante toepasselijke wettelijke voorschriften.

Afhandelen bestellingen
Als je een bestelling plaatst, heeft ‘transformatie studio niko hendrickx’ je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Deze gegevens worden tot één jaar na de afronding van je bestelling bewaard en zeven jaar daarna (wettelijke bewaartermijn).

‘transformatie studio niko hendrickx’ werkt samen met de volgende bedrijven om jouw bestelling te kunnen verwerken:
- MyOnlineStore (webshop provider)
- Mollie (betalingsprovider)
- MyParcel (verzendbedrijf)

Deze bedrijven ontvangen hiertoe bovengenoemde gegevens

Contact
Via de website kun je op verschillende manieren met ‘transformatie studio niko hendrickx’ in contact komen bv. contactformulier, e-mail en telefoon.
De gegevens die ‘transformatie studio niko hendrickx’ hierbij verzameld zijn: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en IP-adres. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar na het laatste contact bewaard. Op deze manier weten we zeker dat we je snel kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via mijn algemene website. De gegevens worden opgeslagen totdat je je nieuwsbriefabonnement opzegt. De nieuwsbrief wordt verstuurd met Mailchimp.

‘transformatie studio niko hendrickx’ verkoopt uw gegevens niet

‘transformatie studio niko hendrickx’ zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden binnen de EU ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Zij handelen steeds op onze instructie en volgens, in overeenstemming met de doelen die wij bepaalden. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. ‘transformatie studio niko hendrickx’ garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Cookies en analyse
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
- Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
- Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Beveiliging
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De beveiliging wordt daarom continue geoptimaliseerd.
De bestelprocedure van de support shop is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

Inzage, wijziging of verwijderen
Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met ‘transformatie studio niko hendrickx’ opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacy verklaring.
Je hebt hierbij de volgende rechten:
- recht op vergetelheid
- recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
- recht om je persoonsgegevens over te dragen
- recht op beperking van verwerking
- bezwaar maken tegen bepaald gebruik
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Klacht indienen

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

‘transformatie studio niko hendrickx’
Albert Servaesdreef 43
3920 Lommel
België
hendrickxniko(at)gmail.com
0479679217

 

 

© 2020 Support Shop Transformatie Studio Niko Hendrickx | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel